.

.

YZZSJC Teretanu Trbušne Vežbe Curl Vježba trbušnjake Push-up Pomoćnik Uređaj smrša Opremu Ab Ulozi Kući Fitness Prenosni Alat trbušnjake Sisaljku (Boja : Stil Četiri)

YZZSJC Teretanu Trbušne Vežbe Curl Vježba trbušnjake Push-up Pomoćnik Uređaj smrša Opremu Ab Ulozi Kući Fitness

Procjena robe:

KM 71.70
Pristupačnost
U pristupačnom obliku

Ti pomognem trbušnjake, sklekova, stranu šutira, trbušne vežbe, unazad ekstenzije, laktove, sklekova i druge vježbe.Idealna prenosni vježba alat koji može spasiti vremena i novca.Možeš vježbati prsluk linije bez odlaska.Vježba je uređaj je sporazum i lagan, veoma zgodno za dom za vježbanje i putuje.Svemir spašavanje i vrlo zgodno za skladište i nosi gdje god da odeš.Trbušnjake uređaj za fitness opremu ergonomically dizajniran je za zdravlje, mekani, sigurno i ugodno.Porast od pene, mekana i udobno, bez bola u nogama.Sit up pomoćnik opremu se mogu koristiti i kod kuće ili u kancelariju da stanju tvoje tijelo i smanjiti struka.Specifikacija : Tip : trbušnjake Pomoćnik Device Material : Mangan čelika+Pjene + Silicone Size : povrsine.27.3cmx17-21cm/10.75x6.7-8.27"(Prilagodljiva u visinu) Mogućnosti : oprema za Vježbanje, prenosni, sisaljku, gubitak weight Application : Pločice pod/Mramor pod/Terrazzo pod/Drvene floor Package Uključuje : 1 X trbušnjake Pomoćnik Devicelt se mogu koristiti i kod kuće ili u kancelariju da stanju tvoje tijelo i smanjiti struka.Također jako je pogodan za putovanja.Savršen dar za ljude da zdravijem životu, posebno za one koji nemaju vremena da radim u teretani ili teretanu.Ovo je veoma idealno prenosni vježba alat to štedi vrijeme i novac.

Glavne karakteristike

Type:
Sit-ups Assistant Device
Material:
Manganese steel+Foam + Silicone
Size:
approx.27.3cmx17-21cm/10.75x6.7-8.27(Adjustable in height)
Features:
Exercise equipment, portable, suction cup, loss weight
Application:
Tile floor/Marble floor/Terrazzo floor/Wooden floor
Package Included:
1X Sit-ups Assistant Device :
lt can be used at home or in the office to shape your body and trim your waist. Also very suitable for travel. The perfect gift for people to have a healthier life, especially for those who don't have time to work out in the gym or gym. This is a very ideal portable exercise tool that saves time and money. :

Izbor kupca